HBO Max suoratoistopalvelu 40% alennuksella

HBO Max suoratoistopalvelun saa nyt 40% alennuksella, kun tilauksen maksaa vuodeksi ennakkoon. Normaalisti tilaus maksaa 119,88€/vuosi tai 8,99€/kk, nyt hinnaksi tulee 69,99€/vuosi. Eli hintaa tulee 5,83€ kuukautta kohti. Normaalilla 9,99€/kk hinnalla saat tilattua palvelua noin 7 kuukautta 69,99 eurolla.

Säästö on siis huomattava, jos muutenkin aikoo pitää palvelua päällä jatkuvasti. Moni ajattelee, ettei halua tarttua vuositilaukseen, koska esimerkiksi kesällä ei välttämättä ehdi katsoa palvelua. Tämä on varsin ymmärrettävää, mutta tällä vuositilauksen alennuksella saa tavallaan kesän kuukaudet kaupanpäälle. Lisäksi jos käy kuten itsellä monesti, että en muista peruuttaa tilausta kesäksi niin säästö tulee täysimääräisenä.

Miten monta käyttäjää voi katsoa HBO Maxia?

Tarjouksen tilauksella voi olla viisi eri käyttäjäprofiilia ja yhtäaikaa pystyy katselemaan kolmella eri laitteella.

Voiko HBO Maxin ohjelmia tallentaa laitteelle offline toistoa varten?

Voit ladata ohjelmia puhelimelle tai tabletille ja katsoa niitä ilman verkkoyhteyttä esimerkiksi matkustaessa. Voit ladata ohjelmia laitteelle maksimissaan 30 kappaletta. Lataukseen on valittavissa kaksi eri laatua, paras laatu tai nopein lataus. Paras laatu on FullHD 1080p.

Millä laitteilla voi katsoa HBO Maxia?

HBO Max toimii todella laajalla valikoimalla laitteita. Voit katsella HBO Maxia iPhonella & iPadilla, Android-puhelimella & -tabletilla, Apple TV:llä, Android TV:llä, Chromecastilla, Samsung TV:llä, LG:llä, Chrome OS:llä, MacOS:lla, Windows PC:llä sekä PS5, PS4, Xbox Series X|S ja Xbox One -pelikonsoleilla. Sivujen mukaan lisää laitteita tulee saataville tulevaisuudessa.

HBO Max kuvanlaatu

HBO Max tarjoaa todella laadukasta kuvaa, parhaimmillaan 4K HDR10 laadulla. Äänien puolella on tarjolla myös Dolby Atmos. Toki vain osa ohjelmista tukee parhaimpia kuvan- ja äänenlaatua, lisäksi tarvitset myös näitä tukevan toistolaitteen. Lisää vaatimuksista ja parhainta mahdollista laatua tukevista laitteista voit lukea tästä.