CDON Black Friday tarjoukset

CDON Black Friday -kampanja on alkanut. Kampanja kestää 1.12.2021 asti. Kampanjan aikana on paljon vaihtuvia etuja. CDON on ollut aikaisempina vuosina yksi kovimmista Black Friday myyjistä. Tarjoukset näyttävät kovilta myös tänä vuonna. Heidän kampanjassa on runsaasti tuotteita ja alennukset ovat jopa 70%.

Audio Pro Addon T14 aktiivikaiuttimet 2kpl mustana tai valkoisena 210€ näissä on myös bluetooth.

Apple iPhone 13 128GB 875€

Apple iPhone 13 Mini 128GB 776€

Suosituimmat tuotteet ja parhaat tarjoukset voivat loppua nopeasti, joten nämä ovat tarjouksia joihin kannattaa tarttua nopeasti. Tarjouksessa on mm. pelikonsoleita, pelejä, elokuvia, näyttöjä, televisioita sekä suurempia ja pienempiä kodinkoneita. 

Pelikonsolit tarjouksessa

CDON on myynyt loppuun oman eränsä uusia PS5 pelikonsoleita. Pelejä sen sijaan on tarjouksessa kaikille konsoleille.

Xbox Series S -konsoli – 512 Gt 269€

Lisää konsolitarjouksia on vielä tulossa.

Leluja tarjouksessa

Tarjouksessa on paljon joulun toivotuimpia leluja. Legoja löytyy jopa yli 30% alennuksella. Lego Super Mario -sarjasta on ennustettu joulun hittiä. Laaja valikoima Nerf-leikkiaseita.

Kodin elektroniikkaa edullisesti

CDON Black Fridaysta löytyy edullisesti kodin elektroniikkaa. Laadukas Harman Kardon GO+Play -kaiutin maksaa nyt vain 199€ Kauitimessa on tyylikäs ulkonäkö ja hyvä äänenlaatu. Kaiuttimeen saa yhdistettyä musiikin langattomasti vaikka puhelimesta. Kaiuttimessa on myös sisäänrakennettu akku, joten kaiuttimen voi ottaa helposti myös mukaan.

Elokuvia todella edullisesti

Elokuvien ystäville on saatavilla paljon katsottavaa todella edullisesti useamman elokuvan paketteina. Esimerkiksi saatavilla on 10 kappaletta 4K UHD elokuvia 110 euron yhteishintaan, elokuvien normaalit hinnat ovat 29,95€ kappale. Jos 10 elokuvaa on liikaa, niin voit ostaa myös 5 kappaletta 65€ yhteishintaan. Saatavilla on myös 5 Disney elokuvan paketti 30€ hintaan. Alla vielä linkit tarjouksiin.

10 kappaletta 4K UHD elokuvia yhteensä 110€

5 kappaletta Disney dvd/Blu-ray elokuvia yhteensä 30€

Harry Potter: Complete Box – 1-7 (Blu-ray) (8 disc) 19,95€(norm. 49,95€)

Aikaisempina vuosina CDON myynyt epätavallisia elämyksiä

CDON myy myös hieman epätavallisempia tuotteita. Black Weekin aikana oli muutama vuosi takaperin mahdollista ostaa Avaruusmatka 10% alennuksella. Mistään ilmaisesta matkasta ei ollut kyse, sillä matkan hinta oli 223 740 €. Matkan hinta sisälsi menopaluulennon Yhdysvaltoihin, 5 yötä luksushotellissa ja 3 päivän astronauttikoulutuksen. Matka tehdään maasta n. 110 km korkeuteen. Ei tällä hinnalla vielä kuuhun mennä, mutta varsin kauas kuitenkin.

CDON myi aikaisemmin myös 69 999 eurolla mahdollisuutta katsoa jalkapallon EM-kisat yksityisjahdilla. Elämyksen sai tuolla hintaa itsellesi ja 50 ystävälle. Kisat katsottiin jahdilla Euroopan suurimmalta kelluvalta TV-näytöltä!

Tilaaminen CDON -verkkokaupasta

Osaan tuotteista on saatavissa ilmaiset toimistuskulut. Normaalisti toimituskulut ovat alkean 2,95 euroa. Toimitusaika näkyy jokaisen tuotteen kohdalla. Normaalisti varastossa olevan tuotteen toimitusaika on 2-5 arkipäivää.