CDON Black Friday tarjoukset

CDON Black Friday -kampanja on alkanut. Kampanja kestää 1.12.2020 asti. Kampanjan aikana on paljon vaihtuvia etuja. CDON on ollut aikaisempina vuosina yksi kovimmista Black Friday myyjistä. Tarjoukset näyttävät kovilta myös tänä vuonna. Heidän kampanjassa on runsaasti tuotteita ja alennukset ovat jopa 70%.

Audio Pro Addon T14 aktiivikaiuttimet 2kpl mustana tai valkoisena 195€ näissä myös bluetooth. Seuraavaksi halvin tarjous on Gigantin 222€.

Suosituimmat tuotteet ja parhaat tarjoukset voivat loppua nopeasti, joten nämä ovat tarjouksia joihin kannattaa tarttua nopeasti. Tarjouksessa on mm. pelikonsoleita, pelejä, elokuvia, näyttöjä, televisioita sekä suurempia ja pienempiä kodinkoneita. 

Pelikonsolit tarjouksessa

CDON on myynyt loppuun oman eränsä uusia Xbox ja PS5 pelikonsoleita. Pelejä sen sijaan on tarjouksessa kaikille konsoleille.

Nintendo Switch Lite maksaa 214,95 €.

Lisää konsolitarjouksia on vielä tulossa.

Leluja tarjouksessa

Tarjouksessa on paljon joulun toivotuimpia leluja. Legoja löytyy jopa yli 30% alennuksella. Lego Super Mario -sarjasta on ennustettu joulun hittiä. L.O.L Suprise tuotteita jopa 30% alennuksella. Laaja valikoima Nerf-leikkiaseita.

Kodin elektroniikkaa edullisesti

CDON Black Fridaysta löytyy edullisesti kodin elektroniikkaa. Laadukas Harman Kardon GO -kaiutin maksaa nyt vain 1 €.47 Kauitimessa on tyylikäs ulkonäkö ja hyvä äänenlaatu. Kaiuttimeen saa yhdistettyä musiikin langattomasti vaikka puhelimesta. Kaiuttimessa on myös sisäänrakennettu akku, joten kaiuttimen voi ottaa helposti myös mukaan. JBL Live 650BT -vastamelukuulokkeet hintaan 96,90 €. Nämä ovat poikkeuksellisen edulliset vastamelukuulokkeet, JBL on merkkinä laadukas.

Elokuvia todella edullisesti

Elokuvien ystäville on saatavilla paljon katsottavaa todella edullisesti useamman elokuvan paketteina. Esimerkiksi saatavilla on 10 kappaletta 4K UHD elokuvia 100 euron yhteishintaan, elokuvien normaalit hinnat ovat 29,95€ kappale. Jos 10 elokuvaa on liikaa, niin voit ostaa myös 5 kappaletta 60€ yhteishintaan. Tai miltä kuulostaa 10 dvd tai Blu-ray elokuvaa 40€? Saatavilla on myös 10 Disney elokuvan paketti 60€ hintaan. Alla vielä linkit tarjouksiin.

10 kappaletta dvd tai Blu-ray elokuvia 40€

10 kappaletta 4K UHD elokuvia yhteensä 100€

10 kappaletta Disney dvd/Blu-ray elokuvia yhteensä 60€

Harry Potter: Complete Box – 1-7 (Blu-ray) (8 disc) 19,95€(norm. 49,95€)

Watchmen – Kausi 1 (Blu-ray) (3 disc) 9,95 €(norm. 34,95€)

Viime vuonna avaruusmatkat -10%

CDON myy myös hieman epätavallisempia tuotteita. Black Weekin aikana oli viime vuonna mahdollista ostaa Avaruusmatka 10% alennuksella. Mistään ilmaisesta matkasta ei ollut kyse, sillä matkan hinta oli 223 740 €. Matkan hinta sisälsi menopaluulennon Yhdysvaltoihin, 5 yötä luksushotellissa ja 3 päivän astronauttikoulutuksen. Matka tehdään maasta n. 110 km korkeuteen. Ei tällä hinnalla vielä kuuhun mennä, mutta varsin kauas kuitenkin.

Jalkapallon EM-kisat yksityisjahdilla

Tänä vuonna CDON myy 69 999 eurolla mahdollisuutta katsoa jalkapallon EM-kisat yksityisjahdilla. Elämyksen saat tuolla hintaa itsellesi ja 50 ystävällesi. Kisat katsotaan jahdilla Euroopan suurimmalta kelluvalta TV-näytöltä!

Tilaaminen CDON -verkkokaupasta

Yli 100 euron tilauksissa on ilmaiset toimistuskulut. Normaalisti toimituskulut ovat 4,90 €. Toimitusaika näkyy jokaisen tuotteen kohdalla. Normaalisti varastossa olevan tuotteen toimitusaika on 2-5 arkipäivää. Voit myös valita tilauksellesi pidemmän maksuajan, hintaan 4,99 €. Voitkin maksaa tilauksesi halutessasi vasta tammikuussa, korko on 0%.