GearBest Black Friday tarjoukset 2017

Luotettava Kiinalainen verkkokauppa GearBest on aloittanut oman Black Friday kamppanjansa. Alennukset ovat jopa 90% ja tarjouksessa olevien tuotteiden määrä on todella runsas. Tarjoukset ovat yleensä voimassa vain tietyn ajan ja tuotteita on rajoitettu erä. Uusia tuotteita lisätään kamppanjaan jatkuvasti, joten valikoima vaihtelee koko ajan. Suureen osaan tuotteista on saatavissa ilmainen toimitus Suomeen ja toimitusajat vaihtelevat 3-30 päivän välillä valitun toimitustavan mukaan. Alle kerätty joitakin tuotteita, jotka ovat alennuksessa juuri nyt.

Sisäkäyttöön tarkoitettu Xiaomi valvontakamera alle 13 euroa sisältäen toimituksen. Kamerassa mm. yökuvaus, liiketunnistus, kaksisuuntainen ääni.

Xiaomi M Band 2 aktiivisuusranneke 52% alennuksessa alle 17 euroa sisältäen toimituksen. IOS ja Android yhteensopiva, sykkeen mittaus, unen laaduntarkkailu, OLED kosketusnäyttö.

4K actionkamera 45% alennuksella alle 33 euroa ilmaisella toimituksella. Kamerassa kosketusnäyttö, ja mukana tulee mm. vedenpitävä kotelo, kypäräteline ja polkupyöräteline.