Amazon.de Black Friday 2017 kamppanja käynnistyi

Saksan Amazon.de on monesti paras vaihtoehto suomalaisille tehdä hankintoja Amazonista, koska sieltä on saatavissa ilmainen toimitus yli 39 euron tilauksille. Muista Amazoneista tulee suomalaisille tuotteisiin yleensä toimituskulut lisäksi, silti niistäkin saattaa tehdä hyviä ostoksia varsinkin Balck Friday tarjouksista. Saksan Amazon.de Black Friday tarjoukset ovat yleensä ns. ”lightning dealejä”, eli voimassa vain rajatun ajan ja rajoitte erä. Lisäksi on myös koko päivän kestäviä tarjouksia. Amazonin tarjousten kanssa ei todellakaan kannata aikailla, koska osa tuotteista myydään loppuun hetkessä.

Saksan Amazonin kielen saat muutettua Englanniksi alla olevan kuvan osoittamasta kohdasta sivun oikeasta yläreunasta. Tuotekuvauksista vain osa muuttuu Englanniksi, mutta tilaukseen ja maksuun liittyvät toiminnot kääntyvät kaikki Englanniksi. Eli pienellä vaivalla pystyt tekemään hyviä ostoksia myös Saksan amazonista.

 amazon kieli

 

Amazon Echo plus 30 euron alennuksella. Hintaan Normaalia Amazon Echoa Amazon ei suostu toimittamaan Suomeen, mutta tämän Echo Plus mallin pystyy tilaamaan Suomeen. Tämä on siis parannettu ja tyylikkäämpi malli normaalista Echosta. Lisäksi mukana tulee yksi Philips Hue älyvalo. Tässä siis nyt hyvä tilaisuus saada Amazon Echo toimitettuna Suomeen edullisesti.

Kolme kappeletta Apple latauskaapeleita alle yhdeksän euroa.  Paketissa 1m, 2m, ja 3m kaapelit.

Pelejä tarjouksessa alkaen alle 13 euroa. Xbox One, Xbox 360, PS4, PS3, PC, Switch ja Wii U

Sugru korjausmassa paketti alle 10 euroa. Sisältää mustan, valkoisen, punaisen ja harmaan korjausmassan. Sugrulla voit korjata melkein mitä vain. Sugrun sivuilta voit katsoa lisää mitä Sugru on.

Krups espressokeitin ea8150 59% alennuksella alle 290 euroa. Kyseessä on tämä videossa esiteltävä laite.

Amazon Kindle 40 € alennuksella.