Black Fridayn pelikonsoli tarjoukset

Black Fridayna on perinteisesti vuoden parhaat tarjoukset pelikonsoleista. Pelikonsolit ovat vuodesta toiseen toivotuimpia joululahjoja. Elektroniikkakaupat käyttävät konsoleita usein sisäänheittotarjouksina ja hinnoissa tulee olemaan kova kilpailu. Black Weekin aikana tullaan varmasti näkemään kovia konsolitarjouksia. Etsimme sinulle parhaat tarjoukset ja julkaisemme ne sivuillamme. Päivitämme tarjoukset heti kun ne julkaistaan.

Playstation pitää edelleen pintansa

Sonyn Playstation on vuodesta toiseen myydyimpiä pelikonsoleita. Kaikkineen pleikkareita on myyty maailmassa yli 500 miljoonaa kappaletta. Nykyinen PS4 Pro on edelleen hyvä pelikonsoli ja hinnaltaa hieman alle 400 €. Uusi PS5 tuli markkinoille loppuvuodesta 2020. PS5 saatavuus on kuitenkin ollut todella rajallinen, eikä suurimmilla jälleenmyyjillä ole edelleenkään konsolia jatkuvasti saatavilla. Pieniä eriä PS5 on tulossa myyntiin ainakin Verkkokauppa.com ja Gigantti. PS4 Pron saattaa löytää Black Fridayn aikaan hieman reilulla 300 eurolla. PS4 Slim maksaa normaalisti halvimmillaan 299 euroa.

Tehokkaampi Xbox Series X

Microsoft kilpailee vahvasti Sonyn kanssa parhaan konsolin tittelistä. Xbox Series X on tehty kilpailemaan PS5. Saatavuus on kuitenkin tämänkin konsolin ongelma ja saattaa olla ettei suuria eriä tulla näkemään myynnissä Black Fridayn aikana. Lopulta kyse on siitä kuinka hyvin pelit on onnistuttu optimoimaan konsolille ja sitä kautta miten hyvin saavat hyödynnettyä konsolin tehot. Microsoftin ja Sonyn taistelussa on usein ollut kyse makuasioista. Xbox Series X on saanut kiitosta varsinkin ohjaimestaan. Oiva valinta pukinkonttiin,

Series X ei pidä kuitenkaan sekoitta Xbox One X, joka oli tehty kilpailemaan PS4 Pron kanssa. Toki tuokin konsoli olin. 100 euroa PS4 Pro:ta kalliimpi. Vastineeksi sai kuitenkin nopeamman suorittimen, paremman grafiikkapiirin ja enemmän muistia. One X on kuitenkin pääosin jo poistunut markkinoilta ja sitä myydään lähinnä käytettynä.

Nintendo Switch on paras käsikonsoli

Nintendo ei pärjää tehoissa Microsoftin tai Sonyn konsoleille. Nintendo on keskittynyt enemmän käsikonsoleihin. Nintendo Switch on markkinoiden selvästi paras käsikonsoli, hintaa laitteella on reilut 300 €. Todellisuudessa Nintendo Switchin saa kytkettyä myös telkkariin, mutta isolla ruudulla laite häviää selvästi aiemmin mainituille konsoleille. Käsikonsolina laitteessa on riittävästi tehoa pyörittämään Fortniten kaltaisia verkkopelejä. Nintendo Switchin hinta tulee olemaan Black Fridayn aikaan halvimmillaan 190-200 euroa.

Muista myös Cyber Monday

Mikäli et onnistu ostamaan Black Weekin aikana haluamaasi konsolia, niin ei hätää heti perään alkaa Cyber Monday. Cyber Mondayta vietetään 29.11.2021. Löydät sivultamma myös kaikki Cyber Mondayn parhaat tarjoukset pelikonsoleista.

Korotonta ja kulutonta maksuaikaa

Ostamalla konsolin teleoperaattorilta, voit saada korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Näihin tarjouksiin ei sisälly mitään pikkupränttiä vaan kulut ja korot ovat todellisuudessakin nolla. Varsinkin Telia ja Elisa ovat myyneet pelikonsoleita kovilla tarjouksilla Black Fridayn aikana. Tämä onkin oiva vaihtoehto, mikäli marraskuun lopulla rahakirstun pohja häämöttää.

Mistä kannattaa etsiä pelikonsolitarjouksia?

Moni etsii varmasti pelikonsolia, tarvikkeita ja pelejä Black Friday tarjouksista joko itselle tai joululahjaksi. Löytääkseen hyvän Black Friday tarjouksen pitää tietää mistä etsiä. Siksi olemmekin keränneet tähän parhaat kaupat helpottamaan loputtomalta tuntuvaa etsintää. Sopivan tarjouksen löydyttyä kannattaa toimia nopeasti ja tehdä tilaus heti. Pidä siis luottokortit ja pankkitunnukset esillä ja aloita metsästys.

Parhaat tarjoukset konsoleista ja peleistä on ollut edellisinä vuosina CDON.comin Black Friday kamppanjassa

Myös Saksan Amazonin ja Englannin Amazonin Black Friday tarjouksissa on ollut konsoleita ja pelejä kovilla alennuksilla.

Verkkokauppa.comin tarjoukset ovat olleet myös hyviä, mutta tuotteita on usein todella vähän. Verkkokaupan tarjouksia on ollut todella vaikea saada, vaikka olisi tekemässä ostosta heti tarjouksen julkaisun aikana Parhaat tarjoukset myydään loppuun sekunneissa.

Gigantilla on ollut kohtuullisia tarjouksia konsoleista edellisinä vuosina.

Myös Powerilla saattaa kohtuullisella hinnalla konsoleita.