Black Fridayn pelikonsolitarjoukset

Black Fridayna on perinteisesti vuoden parhaat tarjoukset pelikonsoleista. Pelikonsolit ovat vuodesta toiseen toivotuimpia joululahjoja. Elektroniikkakaupat käyttävät konsoleita usein sisäänheittotarjouksina ja hinnoissa tulee olemaan kova kilpailu. Black Weekin aikana tullaan varmasti näkemään kovia konsolitarjouksia. Etsimme sinulle parhaat tarjoukset ja julkaisemme ne sivuillamme. Päivitämme tarjoukset heti kun ne julkaistaan.

Playstation pitää edelleen pintansa

Sonyn Playstation on vuodesta toiseen myydyimpiä pelikonsoleita. Kaikkineen pleikkareita on myyty maailmassa yli 500 miljoonaa kappaletta. Nykyinen PS4 Pro on edelleen hyvä pelikonsoli ja hinnaltaa hieman alle 400 €. Uusi PS5 tulee markkinoille loppuvuodesta 2020 ja saatavuus saattaa aluksi olla rajallinen ja hinta varsin korkea. PS4 Pron saattaa löytää vuoden 2019 Black Fridayn aikaan hieman reilulla 300 eurolla.

PS4 Pro + Call of Duty – Modern Warfare vain 299 €

PS4 Pro + Death Stranding vain 299 €

Tehokkaampi Xbox One X

Microsoft kilpailee vahvasti Sonyn kanssa parhaan konsolin tittelistä. Xbox One X on tehty kilpailemaan PS4 Pron kanssa. Xbox One X on n. 100 euroa PS4 Pro:ta kalliimpi. Vastineeksi saa kuitenkin nopeamman suorittimen, paremman grafiikkapiirin ja enemmän muistia. Lopulta kyse on siitä kuinka hyvin pelit on onnistuttu optimoimaan konsolille ja sitä kautta miten hyvin saavat hyödynnettyä konsolin tehot. Microsoftin ja Sonyn taistelussa on usein ollut kyse makuasioista. Xbox One X on saanut kiitosta varsinkin ohjaimestaan. Oiva valinta pukinkonttiin, vuoden 2019 Black Fridayn aikana konsolin saa todennäköisesti reilulla 400 eurolla.

Nintendo Switch on paras käsikonsoli

Nintendo ei pärjää tehoissa Microsoftin tai Sonyn konsoleille. Nintendo on keskittynyt enemmän käsikonsoleihin. Nintendo Switch on markkinoiden selvästi paras käsikonsoli, hintaa laitteella on reilut 300 €. Todellisuudessa Nintendo Switchin saa kytkettyä myös telkkariin, mutta isolla ruudulla laite häviää selvästi aiemmin mainituille konsoleille. Käsikonsolina laitteessa on riittävästi tehoa pyörittämään Fortniten kaltaisia verkkopelejä. Nintendo Switchin hinta tulee olemaan vuoden 2019 Black Fridayn aikaan reilut 260 euroa.

Muista myös Cyber Monday

Mikäli et onnistu ostamaan Black Weekin aikana haluamaasi konsolia, niin ei hätää heti perään alkaa Cyber Monday. Cyber Mondayta vietetään 2.12.2019. Löydät sivultamma myös kaikki Cyber Mondayn parhaat tarjoukset pelikonsoleista.

Korotonta ja kulutonta maksuaikaa

Ostamalla konsolin teleoperaattorilta, voit saada korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Näihin tarjouksiin ei sisälly mitään pikkupränttiä vaan kulut ja korot ovat todellisuudessakin nolla. Varsinkin Telia ja Elisa ovat myyneet pelikonsoleita kovilla tarjouksilla Black Fridayn aikana. Tämä onkin oiva vaihtoehto, mikäli marraskuun lopulla rahakirstun pohja häämöttää.