TIDAL musiikkipalvelun Black Friday tarjous

TIDAL musiikkipalvelun Black Friday kampanjassa saat nyt ostettua TIDALIN tai TIDAL HiFi:n käyttöösi 30 päiväksi ilmaiseksi.

TIDAL tai TIDAL HiFi 30 päivää ilmaiseksi. Normaalisti TIDAL maksaa 10,99€/kk ja TIDAL HiFi 19,99€/kk. Tilaus jatkuu automaattisesti normaalilla hinnalla kolmen kuukauden tarjousjakson jälkeen. Tilauksen voit peruuttaa ennen sitä tai milloin vain.

Mikä on TIDAL?

Vaikka monelle vakavasti musiikkiin suhtautuvalle harrastajalle TIDAL saattaa ollakin tuttu, niin monelle satunnaiselle tai vähemmän satunnaiselle musiikin kuuntelijalle se on vielä tuntematon.

TIDAL on Spotifyn kaltainen musiikkipalvelu, jossa voit joko suoratoistaa musiikkia tai ladata musiikin laitteeseesi offline käyttöä varten. Laitteelle ladattua musiikkia pystyy kuuntelemaan vain, jos tilaus on voimassa. Musiikkia TIDALISTA löytyy yli 60 miljoonaa kappaletta ja videoita yli 250 000 kappaletta. Videot ovat musiikkivideoita ja taltiointeja konserteista.

Miten TIDAL eroaa Spotifystä?

TIDALIN suurin ero on omistuspohja, TIDALIN omistajina ovat artistit itse. TIDALIN omistajiin kuuluu mm. Beyoncé, Calvin Harris, Claudia Leitte, Clifford “T.I.” Harris, Coldplay jne. Koska TIDAL on artistien omistama pyrkii se myös maksamaan reilun korvauksen soitetusta musiikista artisteille. Moni artisti onkin valitellut Spotifyn maksamia minimaalisia korvauksia arteisteilla soitetusta musiikista, TIDAL siis pyrkii korjaamaan tämän epäkohdan.

TIDALISTA ei myöskään ole saatavilla ilmaista versiota, vaan sitä pystyy kuuntelemaan vain maksullisella tilauksella. Juurikin Spotifyn suuri ilmaiskäyttäjien määrä on yksi syy miksi artistit saavat siellä soittokerroista hyvin pienen korvauksen. Lisäksi TIDAL tarjoaa vakavasti musiikkiin suhtautuville kultakorville paremman äänenlaadun TIDAL HiFi paketissa. Tavallinen TIDAL premium on äänenlaadultaan Spotifyn kanssa samalla tasolla, eli useimmille riittävä.

Millä laitteilla TIDAL toimii?

TIDAL toimii Windows, macOS, Android ja IOS(Apple) laitteilla. Lisäksi se toimii joillakin muilla laitteilla kuten vahvistimilla. Lisää tuetuista laitteista voit lukea tästä.