Tailor Storen Black Friday tarjoukset

Tailor Storen Black Friday kampanjassa 22.11.-26.11. Uusille asiakkaille 40% alennusta yhdestä mittatilauspaidasta sisältäen kaikki design-valinnat, alennuskoodilla black40. Nykyisille asiakkaille kaikki design-valinnat ilman lisäkustannuksia (ei alennuskoodia). Nyt on siis täydellisesti istuvan mittatilauspaidan ostaminen todella edullista.

TailorStore on tyylikkään miehen salaisuus

Mittatilausvaatteet eivät ole enää vain harvojen etuoikeus. Juuri omiin mittoihin tehty vaate antaa itseluottamusta ja varmuutta. Jokainen mies on erilainen, siksi myös vaatteiden pitää olla yksilöllisiin mittoihin tehtyjä. TailorStoressa myös naisia on toki muistettu ja oman vaatteen teettäminen on heillekin mahdollista.

Parhaat paidat TailorStoresta

Tähtituotteena ovat paidat, joita löytyy business-, Oxford- ja rennompana mallina. Näiden lisäksi paidan voi valita vaikka flanellista tehtynä, muita materiaaleja ovat klassiset paitakankaat sekä denim ja pellava. Värivaihtoehtojen joukossa on myös pirteitä ja erottuvia värejä sekä konservatiiviset valkoinen ja sininen. Sykähdyttävät kukkakuviot ovat myös valikoimassa. Tehtäväksi jää materiaalin valinan jälkeen enää mittojen ottaminen ohjeiden mukaan ja suunnittelu erityisellä suunnittelutyökalulla.

Sinun mittojesi mukaan

Oikein mitoitettu paita liikkuu kauniisti käyttäjänsä mukana, ei kiristele eikä rullaa harmillisesti ylös. Paidan voi suunnitella helppokäyttöisellä suunnittelutyökalulla vastaamaan juuri omia toiveita. Paidat ommellaan Sri Lankassa taitavien räätälien ammattitaidolla. Heidän kanssaan TailorStore on tehnyt yhteistyötä jo vuodesta 2003. Oikean mitoituksen löytämiseksi käytössä on SizeMe algoritmi, joka määrittää paidan koon pituuden ja painon mukaan. Näistä SizeMe laskee 6 vartalonmittaa. Näitä mittoja voi toki muuttaa, jos ne eivät vastaa algoritmin määrittämiä keskiarvoja. Käytössä on myös kätevä kännykkäsovellus mittojen määrittämiseen.

Valintoja, valintoja

Mittojen jälkeen asiakas pääsee valitsemaan jokaikisen yksityiskohdan kauluksen tyypistä aina käytettävään nappilankaan ja nimikointiin asti. Mahdollisuudet oman unelmien paidan saavuttamiseen ovat rajattomat. Voipa paitojen lisäksi teettää omilla mitoilla kokonaisen puvunkin. Toimitus yli 99 euron ostoksille on ilmainen. Lisäksi tuotteilla on istuvuustakuu.