Ruokakauppojen Black Week -tarjoukset

Ruuan hinta on noussut voimakkaasti inflaation vuoksi. Kannattaakin hyödyntää ruokakauppojen Black Week -tarjoukset. Varsinkin pidempään säilyviä elintarvikkeita voi ostaa myös varastoon. Moni onkin näinä epävakaina aikoina koostanut pientä kotivaraa. Kannattaa kuitenkin ostaa vain sellaisia elintarvikkeita, joita käyttää arjessa. Näin toimimalla saat ruokavarastosi kierrätettyä, eikä synny turhaa hävikkiä. Black Week on tänä vuonna 21.-27.11.2022 ja varsinaista Black Fridayta vietetään perjantaina 25.11.2022. Toisilla ruokakaupoilla tarjouksia on koko viikon ajan, mutta osalla tarjoukset ovat voimassa vain perjantaina. Osa tarjouksista on saatavilla vain myymälöistä, mutta tarjouksia voi hyödyntää myös ruuan verkkokauppojen kautta. Matsmartin osalta kaikki tarjoukset ovat vain verkossa, sillä Matsmartilla ei ole myymälöitä. Päivitämme tähän artikkeeliin ruokakauppojen Black Weekin parhaita tarjouksia, sitä mukaan kun tarjouksia julkaistaan.

Matsmart

Hävikkiruokakauppa Matsmartin kampanja on nimeltään Green Weeks. Tästä voit lukea tarkemmin Matsmartin tarjouksista. Matsmartin valikoimassa korostuu varsinkin säilykkeet ja muut huoneenlämmössä säilytettävät elintarvikkeet. Alennukset ovat yleensäkin varsin hyviä, mutta Black Weekin aikana tulee vieläkin kovempia tarjouksia.

Tokmanni

Tokmanni on julkaissut hyviä tarjouksia Black Fridayn aikana. Viimeisen vuoden aikana Tokmanni on laajentanut elintarvikkeiden valikoimaa selvästi ja tarjouksia tulee tänä vuonna myös näiden osalta.

K-Supermarket

K-Supermarketeissa on vietetty koko viikon kestävää Super Black Week -kampanjaa. Tarjouksessa on ollut pääosin elintarvikkeita.

K-Citymarket

K-Citymarketin tarjoukset ovat keskittyneet käyttötavaroihin. Laajasta valikoimasta on löytynyt tarjouksia elektroniikasta, pesuaineisiin ja elintarvikkeisiin.

Lidl

Lidlin tarjoukset ovat keskittyneet käyttötavaroihin. Lidlin normaaliin tapaan jokaisella viikolla on tarjouksia myös elintarvikkeita. Lidl valikoima on kuitenkin hieman pienempi, mikä näkyy myös tarjousten määrässä.

Prisma

Prismassa tarjoukset keskittyvät käyttötavaroihin. Prismassa on yleensäkin hieman vähemmän tarjouksia kuin kilpailevissa ketjuissa, sillä Prisman strategia on ns. every day low price eli keskimäärin normaalihintoja pidetään edullisempina. Lue lisää Prisman Black Friday -tarjouksista.

Kannattaa seurata sivua ja tarttua parhaimpiin tarjouksiin.