Veikon Kone Black Friday tarjoukset

Veikon Koneen Black Friday kampanja on jo alkanut. Kampanja alkoi jo 6.11. ja kestää ainakin osalla tuotteista 3.12. asti.  Vähän siis vaikuttaa siltä, että Veikon kalenterissa on ollut  Black Fridayn ajankohta aikaisemmin, mitä muilla. Välissä kampanja muuttui vielä hetkeksi 11.11. Singles’ Dayksi ja palasi taas sen jälkeen Black Fridayksi. Kampanja onkin todella pitkä ja tästä syystä kaikki tarjoukset eivät ole ihan huippuluokkaa.

Black Friday tarjouksissa Veikon Kone on vahva varsinkin suuremmissa kodinkoneissa. Erilaisia jääkaappeja, uuneja ja pesukoneita on suuri valikoima. Toki valikoimista löytyy myös suuri määrä erilaisia puhelimia, tabletteja, kannettaviatietokoneita ja pelikoneita. Veikon Koneella alennusprosentit ovat poikkeuksellisesti suuria, mutta kannattaa kiinnittää huomiota usein hieman korkeampiin normaalihintoihin. Tämä ei kuitenkaan tarkoita ettei Veikon Koneesta löytyisi hyviä tarjouksia.

Poimintoja Veikon Koneen Black Friday tarjouksista:

PS5 + Call of Duty MWIII 489 €

Xiaomi robotti-imuri 129 €

Electrolux kahvinkeitin 39 €

Mikäli ajattelit käyttää hankintaan rahoitusta, kannattaa katsoa löytyisikö sama tai vastaava tuote Teleoperaattoreilta. Esimerkiksi Telia tarjoaa aidosti kulutonta ja korotonta rahoitusta.