NA-KD Black Friday tarjoukset

NA-KD Black Week

NA-KD juhlii Black Fridayta antamalla 30% alennuksen kaikesta ja vieläpä koko viikon, 19-25.11. Kymmeniä laatumerkkejä edustava NA-KD on viileän tyylikäs verkkokauppa naisille. On Calvin Kleinia, Levistä, Mangoa ja monia muita tunnettuja merkkejä. Merkki- ja tuotemäärä on hengästyttävä! NA-KD tuottaa myös omaa maillistoaan, NA-KD, on erittäin trendikästä katumuotia edulliseen hintaan. Kaikessa näkee ruotsalaisen raikkaan tyylikkyyden. Merkki tekee myös jatkuvasti yhteistyömallistoja eturivin Instagram kaunottarien ja suunnittelijoiden kanssa.

Ostaminen on helppoa

Ostokset maksetaan turvallisesti luottokortilla ja rahdin hoitaa DHL. Palautus on maksutonta ja palautuksen voi tehdä 90 päivää ostoksesta. Palautus tapahtuu DHL:n lähettipalvelun kautta, lähetti noutaa palautettavat tuotteet suoraan asiakkaan kotoa! Tätä voi todellakin kutsua palveluksi! Jos mekko pikkujouluun on vielä hakusessa, niin NA-KD on todellakin oikea paikka sen metsästykseen. Valikoima on pökerryttävä, tuotteita on kategoriassa helposti tuhansia vaihtoehtoja. Onneksi sivustolla on hyvät filtteriominaisuusdet. Kun unelmien mekko on löytynyt ja klikkaat kuvaa, saat samantien myös muita vaihtehtoja Jos tämä ei ole helppoa ostamista, niin mikä on! Kaupalla on myös kiva Social shopping –ominaisuus, kuvakollaasissa on yhteistyö-bloggaajien Instagram-kuvat itsestään NA-KD asuista ja shoppailija voi vain klikata kuvaa ja siirtää tuotteen ostoskoriinsa.

Edulliset hinnat

Hintahaitari NA-KD:ssa on hyvin edullisesta omasta NA-KD-merkistä merkkituotteiden keskihintaan. Joten Black Friday ei rasita liikaa kukkaroakaan ja 30 % alennus aivan kaikesta on hyvä diili, joka kannattaa hyödyntää NA-KD Black Week!