Hugo Boss Black Friday

Legendaarinen muotimerkki Hugo Boss on mukana Black Friday kampanjoinnissa. Alennukset ovat parhaimmillaan -40 % ja tarjouksessa olevat tuotekategoriat vaihtuvat päivittäin. Varsinainen Black Friday alkaa 24.11. kestää 27.11. asti.

Ilmainen toimitus ja palautus

Hugo Bossin omasta kaupasta saat tuotteet toimitettuna ilmaiseksi Suomeen. Palautus on myös ilmainen, joten voit huoletta tehdä tilauksen. Tuotteet lähetetään Saksasta ja ne toimitetaan 5-6 päivän sisällä. Black Fridayn aikana alennukset tulevat olemaan kovia. Hugo Boss on parhaiten tunnettu laadukkaista miesten puvuista, mutta vaatteita löytyy yhtälailla myös naisille. Valikoimassa on mm. takkeja, housuja, paitoja ja kenkiä. Sopivan koon valintaa helpottaa se, että kerrotaan minkä kokoinen on kuvassa oleva malli ja minkä kokoinen vaate hänellä on päällään.

Mikäli olet ostamassa pukua, kannattaa kiinnittää huomiota puvun materiaaliin. Suosittelen valitsemaan 100 % puuvillaa olevan puvun. Puuvillasta tehty puku hengittää hyvin, eikä hiosta kesällä samalla tavalla kuin tekokuidut. Puuvilla on myös helppo hoitaa ja puvun rypyt saa suoristettua kätevästi höyryttämällä. Usein puvun vuori on tekokuitua, mutta se ei haittaa ja tekokuitu on vuorimateriaalina hyvä.

Kerromme tarkemmin tarjouksista heti kun tarjoukset julkaistaan.