House of Brandon Black Friday tarjoukset

House of Brandonin Black Friday kampanjassa on koko kaupan valikoima 22% alennuksessa. Kampanja koskee todellakin koko valikoimaa, eli alennuksen saa myös uutuuksista. Nyt on siis hyvä hetki ostaa talven uusinta muotia edullisesti. Lisäksi jo valmiiksi alennuksessa olleet tuotteet ovat saaneet lisäksi Black Fridayn alennuksen. Niissä alkaakin alennukset olemaan jo 50-70% luokkaa. House of Brandonilta löydät muotia naisille, miehille ja lapsille. Alla poimintoja alennuksessa olevista tuotteista.

Miehet:

Calvin Klein Jeans Slim Lisbon Dark Blue farkut 51,98€(norm. 129,95€)

Jack&Jones Cody Graham Dark Camel farkut 19,98€(norm. 49,95€)

Naiset:

Only Gabbi Stripe Pullover Cloud Dancer/Misty Rose neule 8,80€(norm. 21,99€)

Vila Naomi Cutout Top Navy Blazer paita 14€(norm. 34,99€)

Toimitus ja palautus

House of Brandonilla on saatavilla ilmainen toimitus Matkahuollolla yli 99€ tilauksille. Alle 99€ tilauksiin toimitus maksaa 3,95€. Matkahuollon toimitukset ovat yleensä noudettavissa 1-3 päivän päästä tilauksesta. Postin toimitukset maksavat aina vähintään 3,95€ riippumatta ostosten summasta. Postin kotiinkuljetus maksaa 9,95€.

House of Brandonilla on ensimmäinen vaihto tuotteelle ilmainen, eli tuotteen saat vaihdettua sopivan kokoiseen veloituksetta. Tuotteiden palautuksesta heillä on 3,95€ suuruinen käsittelymaksu. House of Brandon palautuksen ja vaihdon ehdot.