GearBest julkaisi uusia tarjouksia

Luotettavalla Kiinalaisella verkkokaupalla GearBestillä on juuri nyt muutamia todella hyviä Black Friday tarjouksia, jotka on poimittu tähän alle. GearBestistä on saatavissa useisiin tuotteisiin ilmainen toimitus Suomeen ja toimitus kestää noin. 3-30 päivää riippuen toimitustavasta.

Xiaomi Mi IV hybrid kuulokkeet 69% alennuksella alle 12 euroa ilmaisella toimituksella. Nämä Xiaomin nappikuulokkeet ovat todella laadukkaat ja hyvä ostos jopa normaalilla hinnalla. Näin suurella alennuksella näitä tuskin myydään myöhemmin. Rajoitettu 2 kpl/tilaus.

Aktiivisuusranneke 55% alennuksella alle 14 euroa sisältäen toimituksen.

4K actionkamera 45% alennuksella alle 33 euroa ilmaisella toimituksella. Kamerassa kosketusnäyttö, ja mukana tulee mm. vedenpitävä kotelo, kypäräteline ja polkupyöräteline.

Xiaomi Mi TV box mediatoistin alle 58 euroa ilmaisella toimituksella. Tästä huippu mediatoistin halvalla, hinta Suomessa 129 euroa. Käy lukemassa Mikrobitin tuore testi mediatoistimista jossa tämä Xiaomin laite tuli toiseksi häviten 240 euroa maksavalle voittajalle vain 0,1 pistettä.