Black Weekin parhaat tarjoukset vaatteista

Vaatteet ovat Black Weekin myydyimpiä tuotteita. Black Weekin aikana 20.-26.11., on luvassa vuoden kovimmat tarjoukset vaatteista. Koostamme tähän artikkeliin kaikki vaatekauppojen parhaat tarjoukset sitä mukaan kun tarjouksia julkaistaan. Ensimmäiset tarjoukset alkavat todennäköisesti jo hieman ennen Black Weekin alkua ja toiset tarjoukset jatkuvat 27.11. Cyber Mondayn yli. Parhaimmillaan alennukset ovat jopa 75%. Tarjouksia löytyy Hugo Bossista, Zalandoon. Valmistaudu juhlakauteen päivittämällä vaatekaappisi tai osta vaikka joululahjaksi. Tänä vuonna tarjouksia tullaan julkaisemaan selvästi enemmän kuin viime vuonna.

Boozt on aloittanut jo oman kampanjansa. Black Weekin alennuksessa saat jopa 50% ja sen lisäksi vielä 10% lisäalennuksen. Aktivoidaksesi tarjouksen, osta vähintään 2 tuotetta vähintään 69 eurolla. Alennuksessa olevat tuotteet on merkitty erikseen. Alennuksessa on tuhansia tuotteita naisille, miehille ja lapsille. Alennukset ovat voimassa 26.11.2023 asti. Ilmainen toimitus yli 59 euron tilauksille.

Muiden kampanjat eivät olev vielä alkaneet. Alta näet viime vuoden tarjoukset. Uudet päivitetään kampanjoiden alkaessa. Tällä välin kannattaa käydä katsastamassa tarjouksia Zalando Loungesta, jossa on aina alennuksia huippumerkeiltä.

Zalando Lounge alennukset ovat jopa 75 %. Tarjolla on paljon erikoiskampanjoita Black Weekin kunniaksi. Nyt saa poikkeuksellisesti ilmaisen toimituksen koodilla 23CYBERWEEK. Etu on voimassa 28.11.2022 asti. Toimitus on normaalisti 7,90 euroa. Zalando Lounge on Zalandon oma shoppailuklubi. Sinun tulee rekisteröityä palveluun nähdäksesti valikoiman. Rekisteröityminen on ilmaista, eikä velvoita ostamaan. Parhaillaan tarjouksessa on mm. Nike, Ecco, Only, Makia ja paljon designer muotia.

Lindex Black Week tarjouksessa kanta-asiakkaille kaikki -25 %. Tarjous on voimassa 26.11.2023 asti. Toimitus on ilmainen yli 24,99 euron tilauksille.

Hugo Boss Black Week kampanjassa alennukset ovat parhaimmillaan -40 %. Tarjouksessa on laaja valikoima tuotteita puvuista, pipoihin. Alennukset ovat voimassa 28.11.2022 asti. Toimitus ja palautus ovat ilmaisia

Bubbleroom Black Week kampanjassa 30 % alennusta lähes koko valikoimasta ja valitut merkit 40 % alennuksella. Kampanja on voimassa 27.11.2023 asti. Toimitus on ilmainen yli 79 euron tilauksilla.

Scandinavian Outdoor Black Week kampanjassa saat jopa 20% alennuksen saa myös jo valmiiksi alennetuista tuotteista. Alennuksessa paljon vaatteita retkeilyyn ja vapaa-aikaan. Toimitus on ilmainen yli 129 euron tilauksille.

Reima jatkaa kampanjaansa 28.11.2022 asti. Tarjouksessa on reilu 200 erilaista tuotetta. Valikoima ei ole kaikista suurin, mutta perheen pienimmille löytyy varmasti sopivia vaatteita. Toimitus on ilmainen yli 100 euron tilauksille.

Gugguu Black Week tarjouksessa on hieman alle 200 tuotetta 30 % alennuksella. Tarjoukset ovat voimassa 28.11.2022 asti. Toimitus on ilmainen yli 120 euron ostoksille.

Superdry Black Week tarjoukset on -20 % kaikista tuotteista. Tarjouksessa on todella laaja valikoima. Tarjoukset ovat voimassa 28.11.2022 asti. Toimitus on ilmainen.

Björn Borg Black Weekin alennukset ovat jopa 40 %. Valikoimassa on paljon tuotteita naisille, miehille ja lapsille. Alennukset ovat voimassa 28.11.2021 asti. Toimitukset ovat ilmaiset yli 80 euron ostoksille.

Halti on suomalainen ulkoilubrändi, joka on panostanut entistä enemmän omaan verkkokauppaan. Luvassa on tänä vuonna hyviä tarjouksia.

Luhta on aloittanut oman Black Friday kampanjansa, kampanja jatkuu ain 27.11. asti. Tarjouksessa on runsaasti tuotteita ja alennukset ovat jopa 50%. Lahdesta lähtöisin olevalla yrityksellä on verkkokaupassaan omia brändejä, kuten Ice Peak, Luhta, Rukka ja Ril´s. Rukalta löytyy jopa oma mallisto koirille.

Polarn O. Pyret on julkaissut tarjouksia lastenvaatteista. POPin tuotteet ovat haluttuja ja kestäviä. Tuotteille on löytynyt vuosikaudet kysyntää myös vähän käytettynä.

Stockmann julkaisee viime vuotiseen tapaan paljon erilaisia tarjouksia vaatteista, mutta myös kodintuotteista.