Black Fridayhin 2018 alle viikko aikaa, oletko valmis?

Aikaa Black Fridayn 2018 alkuun ja vuoden kovimpiin tarjouksiin on enää alle viikko. Ensimmäiset Black Friday kamppanjat käynnistyvät jo heti maanantaina, joten kannattaa olla valppaana jotta halutut tuotteet ja parhaat tarjoukset eivät pääse menemään ohi.

Muista olla valmiina ostamaan

Monet tarjouksista tulevat olemaan niin hyviä, että tuotteet tulevat loppumaan todella nopeasti. Sopivan tarjouksen tullessa kohdalle kannattaa ostos tehdä heti, hetken päästä saattaa olla jo myöhäistä. Ei ostaminen Black Fridayn aikana silti ole pelkkää nopeuskilpailua, vaan osassa kaupoista tuotteita on niin suuri erä että niitä riittää kaikille halukkaille.

Mitä Black Friday tarjouksia kannattaa odottaa?

Tarjousten suurin tuoteryhmä tulee todennäköisesti olemaan elektroniikka, sitä seuraavat muoti, lelut&peli, sisustus, kauneus ja matkailu. Näiden lisäksi tarjouksessa tulee olemaan tuotteita ja palveluita aivan laidasta laitaan. Suurimmat alennukset ovat olleet edellisinä vuosina jopa -95%, mutta keskimäärin alennukset ovat olleet noin -20-50%. Yleisesti voidaan sanoa, että hankintojen lykkääminen kauppojen Black Friday kamppanjaan todennäköisesti kannattaa.

Joululahjat edullisemmin

Koska Joulu on tulossa on Black Friday täydellinen aika hankkia joululahjat edullisesti. Jos harkinnassa on ollut joku tietty tuote joululahjaksi, sen ostaminen vaikka -30% alennuksella luo selvää säästöä jo päätetystä hankinnasta. Monessa perheessä toivottu lahja on pelikonsoli, jonka hankinta on kannattanut ajoittaa Black Fridayn aikaan. Lisäksi tilatut tuotteet ehtivät saapumaan perille jouluksi jopa ulkomaisista verkkokaupoista. Esimerkiksi Saksan Amazonin logistiikka on niin tehokasta, että sieltä tilatut tuotteet saattavat saapua perille Suomeen nopeammin mitä monesta Suomalaisesta verkkokaupasta.

Tästä näet kaikki kaupat joilla on Black Friday tarjouksia, listaa täydennetään uusien kamppanjoiden julkaisujen myötä.