Lohilo Black Friday tarjoukset

Lohilo aloitti oman Black Friday kampanjansa. Heidän kampanja jatkuu koko viikon, eli on nk. Black Week kampanja. Tarjouksessa on lähes kaikki tuotteet 25% alennuksessa, joitakin tuotteita on jopa 33% alennuksessa.

Ihanasti erottuvat pakkaukset

Monet ovat varmasti bonganneet ruokakaupoissa suloisilla pakkauksilla varustettuja proteiinijäätelöitä ja hiilihapotettuja juomia, sillä Lohilon pakkaukset herättävät varmasti huomiota väreillään ja suloisuudellaan. Lohilon verkkokaupasta ei tietenkään valitettavasti pysty tilaamaan heidän herkullisia jäätelöitään, mutta verkkokaupasta löytyy muita tuotteita, joita ei ruokakaupoista saa. Tunnetuimpia Lohilon tuotteita ovat varmasti juuri edellä mainitut jäätelöt ja hiilihapotetut juomat, mutta Lohilo valmistaa myös purukumia, proteiinisipsejä ja -patukoita, sekä urheiluvaatteita.

Verkkokaupasta voi tilata tuotteita, mitä ei löydy kaupoista

Iso osa juomista sisältää kofeiinia ja noin puolet sisältävät BCAA:ta ja puolet kollageenia. Useat verkkokaupasta saatavat juomien maut ovat monelle varmasti uusia tuttavuuksia, sillä ruokakaupoista ei saa kaikkia makuja. Juomia saa tilattua sekä yksittäisiä tai 24-tölkin pakkauksissa, jolloin hinta on edullisempi. Myös proteiinipatukoita saa sekä yksittäin, että isommissa pakkauksissa, mutta proteiinisipsejä myydään vain usemman pussin pakkauksissa.

Toimituskulut

toimituskulujen hinnat alkavat 9€:sta ja nousevat ostosten määrien noustessa. Esimerkkinä yhden 24-tölkin pakkauksen toimitus maksaa 12€ ja kahden 14€. Paketit toimitetaan PostNordin noutopisteisiin.