Blokin Black Week tarjoukset

Puhelinten suojaamiseen keskittynyt Blokin aloitti Black Friday kampanjansa tänään klo 8.00. Kampanja kestää aina sunnuntaihin 29.11. asti, eli yhteensä seitsemän päivää. Kyseessä on siis varsin rehellinen Black Week kampanja.

Oletko vailla panssarilasia tai suojakuoria puhelimellesi?


Nyt jos koskaan kannattaa laittaa puhelimen suojaus kuntoon, kun alennus on kohdallaan. Blokin tarjoaa poikkeuksellisen -40% alennuksen jokaisen tilauksen loppusummasta koodilla: BLACKWEEK.

Mikä on Blokin?


Blokin on syyskuussa 2020 aloittanut kotimainen verkkokauppa, joka tarjoaa kestäviä panssarilaseja ja mattapintaisia suojakuoria, jotka suojaavat puhelinta kolhuilta ja naarmuilta tyylikkäästi. Blokinin taustalla on neljä korkeakouluopiskelijaa, jotka ovat lähteneet rakentamaan ideaa silmällä pitäen sitä, mikä on kyseessä olevien tuotteiden tarkoituksen kannalta tärkeintä – hinta-laatusuhdetta.

100 päivän laatutakuu


Blokin myöntää kaikille panssarilaseille ainutlaatuisen 100 päivän tyytyväisyystakuun. Monikerroksinen rakenne ja huippuluokan karkaisuprosessi tekevät Blokin panssarilasin sirpaloitumattomaksi tarjoten suojan iskuja ja naarmuja vastaan. Mikäli ostamasi panssarilasi kuitenkin hajoaa 100 päivän sisällä ostopäivästä lukien, Blokin tarjoaa uuden panssarilasin veloituksetta.

Toimitus


Blokin tarjoaa aina ilmaisen toimituksen yli 20 € tilauksiin. Toimitusaika on pääsääntöisesti 1-3 päivää ja postiluukkuun mahtuvat pikkupaketit toimitetaan kotiin asti. Muutoin tuotteet toimitetaan lähimpään Postin tai Matkahuollon automaatti- tai toimipisteeseen.