Life Black Friday tarjoukset

Hyvinvointiin erikoistunut Life aloitti oman Black Friday kampanjansa. Kampanja on mallia Black Week, eli tarjoukset ovat voimassa koko viikon aina 27.11 asti. Tarjouksessa on valikoituja tuotteita ja alennukset ovat jopa 40%.

Tuotteita laidasta laitaan hyvinvoinnin tukemiseksi 

Lifen verkkokaupasta löytyy laaja valikoima luontais- ja hyvinvointituotteita. Laajaan valikoimaan kuuluu ravintolisiä ja vitamiineja jokaiseen tarkoitukseen, luonnonkosmetiikkaa, elintarvikkeita ja laidasta laitaan erilaisia kodintarvikkeita. Esimerkiksi Puhdistamon ravintolisät ja vitamiinit, sekä proteiinijauheet kuuluvat Lifen valikoimaan. Luonnonkosmetiikan maailmassa tunnettujen merkkien kuten Flow:n, BYBI:n ja Murumurun tuotteet ovat myös osa valikoimaa ja verkkokaupan tuotevalikoimasta voikin koota helposti ihonhoitorutiinin juuri omiin tarpeisiin. Kotiin verkkokaupan valikoimasta löytyy esimerkiksi diffuusereita, ekologisia pesuaineita ja kynttilöitä. Hiljattain kehuja ovat alkaneet saada vedensuodattimet suihkuun ja hanoihin, ja niitäkin löytyy monenlaisia Lifen valikoimasta, jos sellaisen hankkiminen on alkanut kiinnostaa. 

Joululahjoja jokaiselle 

Alennuksien ansiosta verkkokaupan valikoimasta voi nyt helposti tehdä hyviä joululahjahankintoja ja samalla helpottaa joulustressiä hoitamalla osan lahjahankinnoista pois alta hyvissä ajoin. Toisaalta alennukset antavat myös hyvän tilaisuuden ostaa itselle lahja piristämään vuoden pimeitä kuukausia tai vain tilaisuuden täydentää esimerkiksi vitamiinivarastoja. Jos läheisesi on suuri teenrakastaja, niin Lifen valikoimasta löytyy kymmenittäin eri teemakuja, joista valita sopiva. Kauneudesta kiinnostuneelle kasvoseerumi tai kosteuttava kasvovoide voisivat olla toivottuja lahjoja. Hyvinä lahjoina mukavuutta arvostavalle läheiselle toimisivat vaikka lämpötyyny tai hyvän tuoksuinen kynttilä. Verkkokaupan sivuilta löytyy myös erillinen sivu lahjaideoille, joista voi myös saada ideoita pukinkonttiin. 

Toimitus ja palautus 

Life toimittaa verkkokaupan tilauksia ainoastaan Suomeen ja tilausten vähimmäisarvon tulee olla 10 €. Paketit toimitetaan joko Postin, Post Nordin, Budbeen tai Matkahuollon kautta. Toimitus Postin, Matkahuollon ja Post Nordin toimipisteisiin maksaa 4,90 €. Kotiinkuljetus Postilla, Matkahuollolla tai Post Nordilla maksaa 9,90 €. Budbeen toimitukset ovat mahdollisia vain tietyillä paikkakunnilla, ja toimitus Budbee Box pakettiautomaattiin maksaa 3,90 € ja kotiinkuljetus puolestaan 4,80 €. Yli 29 euron ostoksiin saa ilmaisen toimituksen noutopisteisiin.  

Verkkokaupasta tilatuille tuotteille on voimassa 14 päivän palautusoikeus ja se koskee ehjiä ja avaamattomia tuotteita. Palautukset tapahtuvat asiakkaalle valoituksetta Postin, Matkahuollon, Post Nordin ja Budbeen välityksellä eli verkkokaupasta ostettuja tuotteita ei voi palauttaa myymälöihin.