Cellbes Black Friday tarjoukset

Cellbesin Black Friday kampanja on käynnissä. Jopa 50% alennuksessa on juuri nyt alusvaatteita, yö-ja oloasuja, paitoja ja housuja. Nämä tuotteet ovat alennuksessa 23.11 asti, osa tuotteista voi loppua ennen sitä.

Cellbesillä on fantastinen kokovalikoima: Naisten koot 34 – 64 Miehet S – 8XL

Cellbesillä ostaminen on tehty todella helpoksi kaikille vartaloille, kokovalikoima on kattava ja Cellbesin omalla merkillä on tarjolla paljon kivaa perusvaatetta. Muita merkkejä Cellbes-verkkokaupassa ovat mm. laadukkaista alusvaatteistaan tunnetut Triumph ja Sloggi, romanttisen boheemi Cream, tanskalaista minimalismia tarjoava Soyaconcept. Juhlakauteen löytyy nyt näyttävää brokadia ja leopardikuosia naisille. Miehelle kannattaa ostaa joululahjaksi vaikka aina tervetulleita sukka- ja alushousupaketteja. Cellbes tarjoaa kattavasti miehellekin kaiken sisäpukeutumisesta alusvaatteiden kautta laadukkaisiin ulkovaatteisiin ja jalkineisiin.

Cellbes tuo joulun kotiin

Jouluvalikoimassa on kodin tekstiilejä, jouluvalokoristeita sekä erilaisia pieniä koriste-esineitä, joilla luot jouluista tunnelmaa helposti ja edullisesti. Cellbes on sisustajan kauppa muulloinkin, kuin jouluna. Kauniita verhoja, kylpyhuoneen sisustusta, valaisimia ja sisustuksen pieniä esineitä on valikoima pullollaan. Tyylikästä sisustustavaraa on tarjolla omalla Cellbes-merkillä, sekä monilla muilla merkeillä, kuten Fondaco, Redlunds sekä Borganäs..

Ostaminen Cellbesillä

Cellbes takaa varman toimituksen, turvallisen maksamisen ja 30 päivän palautusoikeuden. Maksaminen käy kätevästi postiennakolla, luottokortilla, Paypalilla tai Cellbes tilillä tai laskulla. Toimitusmaksu on edullinen 6 euroa ja ilmaisen toimituksen saat yli 59 euron tilauksiin.