Cellbes Black Friday tarjoukset

Cellbesin Black Friday kampanja on käynnissä. Alennuksessa on noin 1000 tuotetta ja alennukset ovat 20-50% välillä. Alennuksessa on tuotteita naisten, miesten ja kodin valikoimasta. Alennukset jatkuvat 25.11 asti, osa tuotteista voi loppua ennen sitä.

Cellbesillä on fantastinen kokovalikoima: Naisten koot 34 – 64 Miehet S – 8XL

Cellbesillä ostaminen on tehty todella helpoksi kaikille vartaloille, kokovalikoima on kattava ja Cellbesin omalla merkillä on tarjolla paljon kivaa perusvaatetta. Muita merkkejä Cellbes-verkkokaupassa ovat mm. laadukkaista alusvaatteistaan tunnetut Triumph ja Sloggi, romanttisen boheemi Cream, tanskalaista minimalismia tarjoava Soyaconcept. Juhlakauteen löytyy nyt näyttävää brokadia ja leopardikuosia naisille. Miehelle kannattaa ostaa joululahjaksi vaikka aina tervetulleita sukka- ja alushousupaketteja. Cellbes tarjoaa kattavasti miehellekin kaiken sisäpukeutumisesta alusvaatteiden kautta SAKi:n laadukkaisiin ulkovaatteisiin ja jalkineisiin. Omia kuvia kannattaa jakaa hästägilla #olemmecellbes ja voit päästä kuvallasi Cellbesin sivustolle ja saada lisää seuraajia sekä voittaa 200 euroa shoppailurahaa. Uutiskirjeen tilaajille on luvassa muitakin jännittäviä kilpailuja, VIP-etuja ja tietoa aina ajankohtaisista uutuuksista.

Cellbes tuo joulun kotiin

Jouluvalikoimassa on kodin tekstiilejä, jouluvalokoristeita sekä erilaisia pieniä koriste-esineitä, joilla luot jouluista tunnelmaa helposti ja edullisesti. Cellbes on sisustajan kauppa muulloinkin, kuin jouluna. Kauniita verhoja, kylpyhuoneen sisustusta, valaisimia ja sisustuksen pieniä esineitä on valikoima pullollaan. Tyylikästä sisustustavaraa on tarjolla omalla Cellbes-merkillä, sekä monilla muilla merkeillä, kuten Fondaco, Mariehult sekä PR-homella.

Ostaminen Cellbesillä

Cellbes takaa varman toimituksen, turvallisen maksamisen ja 14 päivän palautusoikeuden.
Maksaminen käy kätevästi postiennakolla, luottokortilla, Paypalilla tai Cellbes tilillä tai laskulla. Toimitusmaksu on edullinen 6 euroa. Minimitoimituskin on mukavan pieni, jo 9 euron ostoksen saa tilattua kätevästi kotiin.