Amazon Prime Dayn parhaat tarjoukset

Amazonin Prime Day on Amazonin oma alennusmyyntipäivä. Tai jos tarkkoja ollaan kestää Prime Dayn alennusmyynti kaksi päivää, eli 48 tuntia. Amazonille Prime Dayn kamppanja on myynnillisesti vuoden tärkein aika. Prime Dayn myynti ohittaa Amazonin yhdistetyn Black Fridayn ja Cyber Mondayn myynnin.

Alennuksia lähes koko valikoimasta

Tuotteita on alennuksessa kaikista tuoteryhmistä. Varsinaisten mainostettujen Prime Day tarjousten lisäksi alennuksessa on paljon tuotteita varsinaisten tarjousten ulkopuolelta.

Prime Day vs. Black Friday

Moni pohtii kannattaako ostokset Amazoniin painottaa Prime Daylle vai odottaa Black Fridayn alennuksia. Varsinkin tänä vuonna kysymys on varsin ajankohtainen, koska Amazon siirsi Prime Dayn normaalia myöhemmäksi.

Tutkitusti Amazonin Prime Day on noin 12% halvempi aika tehdä hankintoja Amazonista, mitä Black Friday. Toki tutkimus painottuu Amerikan Amazon.com tarjouksiin, mutta silti luultavasti tuotteet saa halvemmalla myös esim. Saksan Amazon.de kaupasta.

Yksi tuoteryhmä taatusti vuoden halvimpaan hintaan

Prime Day on paras aika hankkia Amazonin omia laitteita, kuten esimerkiksi Echo, Kindle, FireTV yms. Niitä ei tule taatusti saamaan Black Fridayn aikaan halvemmalla. Amazonin omien tuotteiden vuoden halvimmat hinnat ovatkin olleet perinteisesti juuri Prime Dayn aikaan.