Zalando Black Friday

Euroopan suurin muotikauppa Zalando on aloittanut oman Black Friday kampanjansa. Zalandon kampanja kulkee nimellä Black Friday Week. Päivittäin on alennuksessa todella paljon tuotteita yksittäisistä tuoteryhmistä. Tarjouksessa on tuotteita miehille, naisille ja lapsille. Alennukset ovat joka päivä jopa -70%. Seuraavana päivänä tarjous on taas uusi. Pikkujoulujen vaatteetkin saatat ehtiä vielä tilata. Zalandon valikoima on laaja ja kaikille löytyy varmasti jotakin.

Muodin laaja haitari


Zalando on varmasti suurimmalle osalle tuttu nettikauppa ja osan luottopaikka vaatteiden ja asusteiden shoppailemiseen. Lapsille kuin aikuisillekin löytyy laaja valikoima vaatteita, asusteita ja jalkineita kalliilta designermerkeiltä, sekä edullisemmilta brändeiltä.

Tämän hetken kuumimmat muotivillitykset löytää takuulla Zalandon valikoimasta. Brändejä on satoja ja niiden joukosta löytyy mm. Nike, Levi’s, Ted Baker ja Bershka. Brändien joukosta ja yleensäkin Zalandon laajasta valikoimasta jokainen voi löytää omaan tyyliinsä sopivia vaatteita, vaikka tyyli olisikin erikoisempi tai haussa olisi vain perusvaatteita vaatekaappiin.

Toimitus ja palautus


Toimituksen saa yli 24,95€ tilauksiin ilmaiseksi, mutta vaikka tilaus jäisi alle tuon rajan maksaa toimitus vain 3,95€. Normaalisti toimitusaika tilauksille on noin viikon. Zalando tarjoaa tuotteilleen jopa 100 päivän ilmaisen palaustusoikeuden.