Nordnet osakevälittäjän Black Friday

Osakesijoittaminen ei tule ensimmäisenä mieleen Black Friday kampanjoista. Nordnet on kuitenkin jo useampana vuotena viettänyt Black Friday kampanjaa. Perjantaina 24.11.2023 voit käydä kauppaa kaikilla Yhdysvaltain markkinoilla listatuilla osakkeilla ilman välityspalkkioita. Tarjous koskee sekä osakesäästötilejä (OST), arvo-osuustilejä (AOT) että sijoitusvakuutusta (SV). USA:n pörssit ovat 24.11. auki Suomen aikaa vain klo 16.30–20.00.

Mikäli käy kauppaa muissa valuutoissa kuin euroissa veloitetaan sinulta valuutanvaihtokulut. Automaattisen valuutanvaihdon kulut ovat 0,25 % kauppasummasta ja valuuttatilin kautta itse tehdyn valuutanvaihdon kulut ovat 0,075 % vaihdetusta summasta.

Mikäli olet jo Nordnetin asiakas, voit hyödyntää edun suoraan. Mikäli et vielä ole avannut osaketiliä Nordnettiin, saat edun kunhan avaat asiakkuuden. Lisäksi saat uutena asiakkaana käydä 2kk kauppaa halvimmalla mahdollisella välityspalkkiolla. Tämä on hyvä etu varsinkin paljon kauppaa käyville. Osakkeista ei koidu sinulle säilytyskuluja eli et myöskään maksa turhasta.

Kannattaa hyödyntää myös Nordnetin kuluttomat indeksirahastot. Pystyt helposti kuukausisäästämään rahastoihin, eivätkä kulut syö tuottojasi. Kuluilla on äärimmäisen suuri merkitys tuottoihin kun sijoitetaan pidemmän aikaa. Kannattaa tutustua miten korkoa korolle ilmiö toimii ja oppia hyödyntämään sitä. Aika on sijoittajan paras ystävä ja voitkin tehdä tulevaisuuden kannalta parhaiten tuottavan päätöksen aloittamalla indeksisijoittamisen jo tänään.