Nelly Black Friday tarjoukset

Trendikkäiden vaatteiden verkkokauppa Nelly.com viettää kokonaista mustaa viikkoa. Tarjoukset vaihtuvat päivittäin ja niistä on käynnissä äänestys. Huomisen tarjouksesta voi äänestää hauskasti klikkaamalla ruudulla seuraavaa tägiä. Äänestyksessä valitaan kahdesta tarjousvaihtoehdosta ja äänestystilanteen pääsee näkemään heti, kun on itse äänestänyt. Äänestäen valittu tarjous on voimassa ainoastaan 24 tuntia ja vaihtuu sen jälkeen uuteen.

Hauska verkkokauppa

Nelly.com on keskittynyt myymään trendikästä päällepantavaa ja kosmetiikkaa. Verkkokauppa on jaoteltu kätevästi pukeutumistilanteen mukaan: ajankohtainen sesonki / party / beauty / trend / loma. Tämä helpottaa sopivan asukokonaisuuden löytämistä, ne on järjestetty valmiiksi yhdisteltäviksi kokonaisuuksiksi, joten kaikki kenkiä ja asusteita myöden löytyy samasta kuvasta. Lisäksi niistä näkee, miten tietty vaate on tarkoitettu puettavaksi ja käytettäväksi juuri nyt.

Trendikkäät merkit

Valikoimassa on merkkejä katumuodin suunnannäyttäjiltä: Topshop, Nike, River Island, Adidas Originals, Vila ja Misguided, Cheap Monday, Only ja omat NLY-merkit, joissa on kattavasti kaikkea pukeutumiseen kuuluvaa aina alusvaatteista ja uima-asuista, kengistä ja vaatteista asusteisiin. Designer puolella löytyy By Malene Birger, Samsoe Samsoe, Lily and Rose koruja ja paljon muita huippumerkkejä.

Kauneudenhoito

Beauty-puolella on Rapunzelin hiustenpidennyksiä, Anastasia Beverly Hillsin, Nyxin ja kymmenien muiden trendikkäiden kosmetiikkamerkkien tuotteita. Sivustolta löytyy myös kivoja tutorialeja, joista voi opetella tämän hetken meikkikikkoja. Nelly.com:lla on käynnissä myös oma mallihaku #nellynewfaces, johon etsitään persoonallisia malleja suoraan sivuston kautta.

Jäsenyydestä on saat etua

Palautukset ovat maksuttomia Nelly.com klubin jäsenille, muille hinta on 3,95 euroa. Kaikilla tuotteilla on palautusoikeus.