Makujakaupan Black Friday tarjoukset

Makujakauppa on keittiöharrastajan paratiisi. Black Friday on laajentunut kokonaiseksi kampanjaviikoksi, jonka aikana kaikista tuotteista saa 10% alennuksen etukoodilla BLACK19. Alennukset ovat voimassa 1.12.2019 asti. Alennuksen saa myös jo alennetuista tuotteista. Samaan aikaan on voimassa monia kampanjoita ja kanttaakin yhdistää etukoodi näihin kampanjoihin. Saat ilmaisen toimituksen yli 49 € tilauksiin. Toimitukset ovat nopeita ja kestävät yleensä vain 2-4 arkipäivää

Uskomattoman laaja valikoima

Valikoimassa on tuhansittain tuotteita ruoanlaittoon ja leivontaan sekä kattaukseen. Mukana on rakastettuja kotimaisia laatumerkkejä, kuten Marimekko, Iittala, Arabian muumimukit ja Fiskars. Näiden lisäksi löytyy maailmanmerkkejä, kuten House Doctor, Eva Solo, Smegin pienkoneet ja kymmenittäin muita kansainvälisiä laatumerkkejä. On vaikea kuvitella, mitä keittiövempainta valikoimasta ei löydy. Sous vide-keittimissäkin on vaihtoehtoja vaikka kuinka. Keittiöhifistelijä löytää varmasti kaiken tarvitsemansa, pelkästään veitsivalikoima on hengästyttävän laaja ja laadukas. Tarjolla on jopa shashimiveitsiä ja suuri valikoima Trancher-veitsiä ja japanilaisia veitsiä eurooppalaisella hionnalla. Materiaaleja löytyy perinteisestä teräksestä hiilikuituun ja keramiisiin veitsiin. Nyt on myös hyvä hetki täydentää leivontatarvikkeita joululeivontaa varten. Makujakaupassa on varmasti kaikkea kotileipurin tarpeisiin. Piparkakkumuoteissa löytyy perinteisten mallien lisäksi valmiita piparkakkutalomuotteja ja iso valikoima hellyyttäviä Muumi-piparimuotteja.

Joululahjat kannattaa hankkia nyt

Joululahjaksi voi ostaa vaikka pikkuleipurille oman leivontasetin. Viinien ystävälle löytyy tyylikkäitä tarvikkeita harrastukseen, vakuumilaitteita, dekanttereita ja erilaisia avaajia ja lasisarjoja. Trendikkäs sisustaja ilahtuu varmasti tyylikkäistä Nicholas Vahé tuotteista, jotka ovat niin kauniita, että ne voi huoletta jättää esille. Sisustaja löytää myös Umage höyhenvalaisimet useassa eri koossa ja muita trendikkäitä Umagen valaisimia, kuten kauniit Silvia-valaisimet monessa eri metallin sävyssä. Makujakaupasta löytyy myös kerrankin mustat jatkojohdot ja lisäpistorasiat. Kahvin ystävä löytää kaiken tarvitsemasta maidonvaahdottimesta kahvimyllyyn ja todella laadukkaisiin pienkeittimiin.

Poimintoja tarjouksista

Kaikista alla olevisa tarjouksista saat vielä 10% alennuksen etukoodilla BLACK19.

Iittala Essence punaviinilasit 4kpl hintaan 40,70 €.

Fiskars Functional Form Veitsiteline + 5 veistä hintaan 69,15 €

Smeg -tuotteet -20%

Bialetti Moka mutteripannu hintaan 39,70 €

Le Creuset Signature pata hintaan 145,80 €