Makujakaupan Black Friday tarjoukset

Makujakauppa on keittiöharrastajan paratiisi. Heillä Black Friday on laajentunut kokonaiseksi Black Week kampanjaksi. Tarjouksessa on suuri määrä tuotteita. Alennukset vaihtelevat tuotteittain ollen jopa 60%. Saat ilmaisen toimituksen yli 49 € tilauksiin. Toimitukset ovat nopeita ja kestävät yleensä vain 2-4 arkipäivää. Poimintoja makujakaupan Black Week tarjouksista löydät alhaalta.

Uskomattoman laaja valikoima

Valikoimassa on tuhansittain tuotteita ruoanlaittoon ja leivontaan sekä kattaukseen. Mukana on rakastettuja kotimaisia laatumerkkejä, kuten Marimekko, Iittala, Arabian muumimukit ja Fiskars. Näiden lisäksi löytyy maailmanmerkkejä, kuten House Doctor, Eva Solo, Smegin pienkoneet ja kymmenittäin muita kansainvälisiä laatumerkkejä. On vaikea kuvitella, mitä keittiövempainta valikoimasta ei löydy. Sous vide-keittimissäkin on vaihtoehtoja vaikka kuinka. Keittiöhifistelijä löytää varmasti kaiken tarvitsemansa, pelkästään veitsivalikoima on hengästyttävän laaja ja laadukas. Tarjolla on jopa shashimiveitsiä ja suuri valikoima Trancher-veitsiä ja japanilaisia veitsiä eurooppalaisella hionnalla. Materiaaleja löytyy perinteisestä teräksestä hiilikuituun ja keramiisiin veitsiin. Nyt on myös hyvä hetki täydentää leivontatarvikkeita joululeivontaa varten. Makujakaupassa on varmasti kaikkea kotileipurin tarpeisiin. Piparkakkumuoteissa löytyy perinteisten mallien lisäksi valmiita piparkakkutalomuotteja ja iso valikoima hellyyttäviä Muumi-piparimuotteja.

Joululahjat kannattaa hankkia nyt

Joululahjaksi voi ostaa vaikka pikkuleipurille oman leivontasetin. Viinien ystävälle löytyy tyylikkäitä tarvikkeita harrastukseen, vakuumilaitteita, dekanttereita ja erilaisia avaajia ja lasisarjoja. Trendikkäs sisustaja ilahtuu varmasti tyylikkäistä Nicholas Vahé tuotteista, jotka ovat niin kauniita, että ne voi huoletta jättää esille. Sisustaja löytää myös Umage höyhenvalaisimet useassa eri koossa ja muita trendikkäitä Umagen valaisimia, kuten kauniit Silvia-valaisimet monessa eri metallin sävyssä. Makujakaupasta löytyy myös kerrankin mustat jatkojohdot ja lisäpistorasiat. Kahvin ystävä löytää kaiken tarvitsemasta maidonvaahdottimesta kahvimyllyyn ja todella laadukkaisiin pienkeittimiin.

Poimintoja Makujakaupan tarjouksista

Bialetti Pressopannu Venus NEW – 6 kuppia, 235 ml 40,49€

Staub Pyöreä pata 24 cm 4,8 litraa Matta Musta 177,99€

Zwilling TWIN® Pollux Veitsisetti 5 osaa 118,79€(norm. 295,90€)

Relief Whiskykarahvi ja 4 lasia Setti 21,59€(norm. 59,19€)