Lasten toivotuimmat lelut tarjouksessa

Joulun suosituimmat lelut löydät Black Friday tarjouksista. Kannattaa ennakoida ja säästää. Hanki lelut jo nyt niin ei tarvitse ostoskeskuksessa mennä liikkeestä toiseen etsien juuri tiettyä Ryhmä Hau –rekkaa. Alle on koottu lasten suosikkilelut, joita varmasti löytyy monen joululahjalistalta.

Muumitalo 30cm

L.O.L –yllätyslelut

Ryhmä Hau –rekka 

Barbiet

Legot ovat lahjalistojen kärjessä vuodesta toiseen. Olemme kertoneet enemmän Black Fridayn Lego-tarjouksista tässä jutussa.

Vielä ehdit saamaan myös joulukalenterit ennen joulukuun alkua. Tänä vuonna hittinä on erilaiset lelukalenterit, hinnaltaan nämä kalenterit ovat 20 euron molemmin puolin. Kalentereita löytyy mm. Legolta, Hot Wheelsilta ja Barbielta. Katso joulukalenterit tästä ja hyödynnä alennukset

Tokmannilla lelut ja pelit -40 % sunnuntaihin 28.11. asti. Valikoima ei ole kaikista suurin, mutta löydät kuitenkin paljon suosikkileluja peleistä, pehmoleluihin. Tarjous ei kuitenkaan koske Legoja.

Saksan Amazonista löydät todella paljon leluja Black Friday -tarjouksessa mm. Nerf-leikkiaseet, Brio, Star Wars, . Tilaaminen on turvallista ja toimitukset nopeita. Yli 39 euron ostokset saat ilmaisella toimituksella.

CDON Black Friday -tarjouksissa on paljon leluja. CDON on Pohjoismaiden suurin verkkokauppa. Sivusto on suomeksi ja ostaminen on helppoa.