Kellot ja korut Black Friday -tarjouksista

Korukauppoissa on paljon Black Week ja Black Friday -tarjouksia. Parhaat tarjoukset löydät koostettuna tästä artikkelista sitä mukaan kun tarjouksia julkaistaan. Marraskuun lopulla kannattaakin olla hereillä ja varmistaa joulun lahjat tai hankkia vaikka kihlasormus. Tarjoukset ovat sen verran kovia, että voit säästää hieman suuremmassa ostoksessa satoja euroja. Kullan ja hopean hinta on ollut maailmalla nousussa ja se vaikuttaa hieman myös korujen hintaan. Korujen hinnassa usein työn kustannus on merkittävässä osassa, eikä siitä syystä kullan hintakaan näy niin vahvasti korujen hinnassa. Eniten kullan hinta näkyy ”romukultaa” ostavien palveluiden tarjoamassa hinnassa.

Laatukoru viettää perinteiseen tapaansa Black Fridayta. Laatukoru on tunnettu varsinkin suuresta valikoimasta sormuksia. Omassa korupajassa valmistuu mm. Silvan-timattisormuksia. Alennukset ovat parhaimmillaan 50 %.

Kulta-Center Black Fridayssa löydät korujen lisäksi erittäin laajan valikoiman kelloja. Alennukset ovat jopa -60 %.

Laatukellot on kellojen erikoisliike, josta löytyy kaikkea parin kympin Casiosta, tuhansien eurojen Hublotiin. Black Fridayn tarjouksessa voit säästää hinnakkaammassa kellossa jopa tuhansia euroja. Alennukset vaihtelevat muutamista prosenteista, jopa 80 prosenttiin.

Nyt on loistava tilaisuus hankkia koruja itselle tai lahjaksi.