Jolien Black Friday tarjoukset

Laadukkaaseen luonnonkosmetiikkaan erikoistuneen Jolien Black Friday kampanja on alkanut. Kampanja kestää aina maanantaille 28.11 asti. Alennukset vaihtelevat ollen suurimmillaan jopa -70%. Lisäksi yli 119 euron ostoksiin saa mukaan arvokkaan ilmaisen lahjan. Lahjoja on rajattu määrä, joten tilauksen kanssa ei kannata aikailla.

Laadukasta luonnonkosmettiikkaa

Jolie on laadukkaan luksusluonnonkosmetiikan verkkokauppa ja heiltä löytyy kosmetiikkaa kasvojen, vartalon ja hiusten hoitoon. Verkkokaupan valikoimaan kuuluvat tuotemerkit ovat tarkoin valittuja, mutta niitä on silti laidasta laitaan kotimaisista merkeistä maailmanlaajuisesti tunnettuihin. Myös miesten luonnonkosmetiikalle on oma kategoriansa, josta löytyy paljon tuotteita. Jolie on selkeästi aallonharjalla nykyajan kosmetiikka trendeistä, sillä verkkosivuilta löytyy esimerkiksi oma opas korealaiseen ihonhoitoon ja kategoria Curly Girl -metodiin.

Ihonhoitovalikoima on suuri ja laajasta tuotevalikoimasta on helppo koota itselle sopiva ihonhoitorutiini. Sopivien tuotteiden löytämistä helpottaa mahdollisuus etsiä tuotteita omien iho-ongelmien tai vain ihotyypin perusteella. Tuotteita löytyy edullisilta merkeiltä kuten Lavera ja Màdara sekä kalliimmilta kuten Urang. Ihonhoitorutiinin voi viimeistellä kasvonaamiolla tai gua sha -hierontakivellä, joista kummastakin on useita vaihtoehtoja Jolien verkkosivuilla. Vartalonhoitoon on myös laaja valikoima tuotteita saippuoista ihon kosteuttamiseen ja aurinkorasvoihin sekä itseruskettaviin.

Meikkivalikoimasta löytyy tuotteita jokaisesta kategoriasta ja valinnanvaraa on paljon. Jolien valikoimasta löytyy esimerkiksi Kjaer Weissin uudelleentäytettäviä meikkejä ja edullisia Benecoksen meikkituotteita. Meikkivalikoimasta huomaa myös sen, että tuotteet ovat tarkoin valittuja ja siksi laadukkaita, mutta myös erittäin kauniita pakkauksiltaan. Oikeiden meikkituotteiden löytäminen on helppoa Jolien oppaiden ja blogikirjotusten ansiosta.

Toimitus ja palautus

Jolie toimittaa verkkokaupan tilaukset Postin tai matkahuollon kautta. Toimitus Postin tai Matkahuollon noutopisteeseen tai Postin pakettiautomaattiin maksaa 4,90 €. Yli 69 euron tilauksille toimitukset noutopisteisiin ja pakettiautomaatteihin ovat ilmaisia. Matkahuollolta on myös valittavissa kotiinkuljetus, joka maksaa 8,90 €. Verkkokaupan tilauksilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.