Banggood Black Friday

Banggood-verkkokaupassa on myynnissä jo Black Friday -kampanjan tuotteita. Banggoodilla kampanja onkin jopa Black Weekiä pidempi. Singles’ Dayn ja varsinaisen Black Fridayn välissä onkin hyvää aikaa tehdä löytöjä Banggoodista. Kampanja alkoi 12.11. ennakkokampanjalla. Uusia tuotteita on tulossa alennukseen 16.11.

Tarjoukset vaihtuvat päivittäin ja tuotteita on usein rajoitettu, mutta runsas erä. Kannattaakin tarttua heti hyviin tarjouksiin.

Banggoodin suosituimmat tuotteet kategorioittain sivu on paras paikka tehdä löytöjä. Sivulla on listattu mm. suosituimmat puhelimet, älykellot ja muut kodinlaitteet.

Banggood on kiinalainen verkkokauppa, joka on niittänyt mainetta varsinkin elektroniikan myyjänä. Myynnissä on toki tuotteita laidasta laitaan. Tuotteiden hinnat on ilmoitettu selkeästi euroina ja mahdolliset toimituskulut näet jo ennen kuin lisäät tuotteen ostoskoriin. Tuotteita on saatavilla myös EU-varastosta, joilloin tuotteen hinnan päälle ei joudu maksamaan tullia. Käytännössä muutaman kympin ostokset tulevat Suomeen pääosin tullitta, mutta kalliimmat saattavat jäädä tulliin. Todennäköisesti Kiinasta tilaamasi sähköpotkulauta tulee jäämään tulliin ja siitä pitää maksaa tullimaksu. Ongelmaa ei kuitenkaan ole jos tuote lähetetään EU-alueelta.

Ostaminen Banggoodista on täysin turvallista. Maksaminen tapahtuu luottokortilla tai PayPalilla. Osta kuitenkin vain tuotteita, joissa on paljon hyviä arvioita, näin saat varmemmin sitä mitä olit ostamassa.