About You Black Friday

Muodin verkkokauppa About You aloitti Pre Black Friday -kampanjan. Kampanjassa alennusprosentit vaihtelevat, mutta lisäale on jopa 70 %. Aluksen piirissä on tuhansia tuotteita. Alhaalta löydät muutamia poimintoja tarjouksista.

Valikoimassa jopa 400 000 tuotetta

About You valikoima on todella laaja. Valikoimassa on jopa 400 000 tuotetta ja 2 000 eri brändiä. Sivun ylälaidasta voit suoraan valita etsitkö tuotteita naisille, miehille vai lapsille. Voit myös selata pelkästään Premium-merkkejä, kuten Ralph Lauren, Calvin Klein tai Michael Kors. Valikoimassa on vaatteita, kenkiä, asusteita ja urheiluvaatteita. Tuotekategorioista löytyy myös erikseen vastuullisemmat valinnat. Voit valita suodattimien avulla listauksiin kaikki alennetut tuotteet.

Ilmainen toimitus ja palautus

About You -verkkokaupassa toimitus on ilmainen. Paketti saapuu sinulle 3-5 vuorokauden kuluttua. Toimituksen lisäksi myös palautus on ilmainen ja palautusaika on jopa 100 päivää. Voit huoletta tehdä tilauksen. Klarnan laskulla saat 30 päivää maksuaikaa. Maksaa voit kätevästi myös mm. MobilePayn avulla.

Poimintoja tarjouksista

DC Shoes Urheilukengät 11,97€(norm. 69,90€)

Naisten ADIDAS PERFORMANCE Urheilushortsit 6,45€(norm. 44,90€)

Naisten Tommy Jeans Talvitakki 57,90€(norm. 225€)