HBO Max suoratoistopalvelu puoleen hintaan

Juuri Suomessa aloittanut suoratoistopalvelu HBO Max on nyt mahdollista tilata pysyvästi puoleen hintaan. Normaalisti palvelu maksaa 8,99€/kk ja nyt voit tilata sen 4,49€/kk hintaan. Parasta tarjouksessa on se, että saat palvelun pysyvästi puoleen hintaan, kunhan pidät tilauksesi jatkuvasti voimassa. Tämä tarkoittaa esimerkiksi vuodessa noin 54 euron säästöä verrattuna normaaliin hintaan. Tarjous on voimassa, kun tilaat palvelun 30.11.2021 mennessä.

Miten monta käyttäjää voi katsoa HBO Maxia?

Tarjouksen tilauksella voi olla viisi eri käyttäjäprofiilia ja yhtäaikaa pystyy katselemaan kolmella eri laitteella.

Voiko HBO Maxin ohjelmia tallentaa laitteelle offline toistoa varten?

Voit ladata ohjelmia puhelimelle tai tabletille ja katsoa niitä ilman verkkoyhteyttä esimerkiksi matkustaessa. Voit ladata ohjelmia laitteelle maksimissaan 30 kappaletta. Lataukseen on valittavissa kaksi eri laatua, paras laatu tai nopein lataus. Paras laatu on FullHD 1080p.

Millä laitteilla voi katsoa HBO Maxia?

HBO Max toimii todella laajalla valikoimalla laitteita. Voit katsella HBO Maxia iPhonella & iPadilla, Android-puhelimella & -tabletilla, Apple TV:llä, Android TV:llä, Chromecastilla, Samsung TV:llä, LG:llä, Chrome OS:llä, MacOS:lla, Windows PC:llä sekä PS5, PS4, Xbox Series X|S ja Xbox One -pelikonsoleilla. Sivujen mukaan lisää laitteita tulee saataville tulevaisuudessa.

HBO Max kuvanlaatu

HBO Max tarjoaa todella laadukasta kuvaa, parhaimmillaan 4K HDR10 laadulla. Äänien puolella on tarjolla myös Dolby Atmos. Toki vain osa ohjelmista tukee parhaimpia kuvan- ja äänenlaatua, lisäksi tarvitset myös näitä tukevan toistolaitteen. Lisää vaatimuksista ja parhainta mahdollista laatua tukevista laitteista voit lukea tästä.