Black Friday 2020

Black Friday on vuonna 2020 marraskuun 27. päivä. Nimensä mukaisesti kampanja on perjantaina. Kampanja on alkujaan lähtöisin Yhdysvalloista ja kampanjan ajankohdan määrittää kiitospäivä. Black Friday on aina kiitospäivän jälkeinen perjantai. Suomeen kampanja on rantautunut todenteolla viime vuosina ja siitä on tullut vuoden kovin kampanja. Maailman tilanteesta johtuen 2020 tulee olemaan poikkeuksellisen kovia tarjouksia. Aiemmin Black Friday tarjouksissa oli vain elektroniikkaa, mutta nyt ei meinaa enää löytyä kauppaa, jossa ei  olisi Black Friday tarjouksia. Kampanjaa on Suomessa kutsuttu myös mustaksi perjantaiksi.

Monet kaupat ottavat varaslähdön

Viime vuosina kampanjan on laajentunut pelkästä perjantaista, koko viikon kestäväksi kampanjaksi eli Black Weekiksi. Kampanja alkaa vuonna 2020 maanantaina 23.11.2020. Tästä näet kaikki Black Weekin parhaat tarjoukset. Black Fridayn eli perjantain osaltakin osa tarjouksista alkaa jo torstain puolella. Yleensä kovimmat tarjoukset ovat vasta mustana perjantaina. Seuraamalla sivuamme, tiedät tarjouksista ensimmäisten joukossa.

Joulumyynti alkaa Black Weekistä

Nykyään Black Week käynnistää Suomessa joulumyynnin. Monilla on tapana katsoa olisiko joulun toivelahjat tarjouksessa Black Weekin aikana. Tämän halvemmalla et tule joululahjoja löytämään. Black Week on yleistynyt ja yhä useammassa kaupassa tarjouksia on jo heti maanantaina. Osa on saattanut tehdä löytöjä varsinkin elektroniikan osalta 11.11. Singles’ Day -kampanjasta, mutta suurin osa tekee ostoksensa vasta Black Fridayna 27.11.2020. Black Weekin jälkeen voit vielä tehdä löytöjä maanantaina 30.11.2020 Cyber Monday -kampanjoista.

Black Week alkaa Suomessa aiemmin kuin Yhdysvalloissa

Suurin yksittäinen Black Friday kampanja on tänäkin vuonna Amazonilla. Aikaeron takia Suomessa alkaa kampanja ennen Yhdysvaltoja. Ehdit hyvin tehdä ostokset ensin kotimaisista verkkokaupoista ja siirtyä sen jälkeen seuraamaan Yhdysvaltojen Amazonin tarjouksia. Suomalaisten suosimassa Saksan Amazonissa tarjoukset alkavat suunnilleen samaan aikaan kuin Suomessa. Vuoden 2020 Black Fridayn parhaat tarjoukset löydät seuraamalla sivua. Päivitämme parhaat tarjoukset Suomesta kuin ulkomailta.